Contacteer ons

Contact Persoon : Amanda

Telefoonnummer : 86-18807418997

WhatsApp : +8618807418997

Free call
Hunan ChaLong Fly Cross-border E-commerce Co., Ltd.

Co. van de de Vlieg Grensoverschrijdend E-commerce van Hunan ChaLong, Ltd.

Houd verbeterend, los problemen oprecht voor klanten op, en door de industrie erkend.

Hunan ChaLong Fly Cross-border E-commerce Co., Ltd.
<-Video Images->
Bedrijf Details:
Grote Markt: Noord-Amerika, Zuid-Amerika, West-Europa, Oost-Europa, Oost-Azië, Zuidoost-Azië, Midden-Oosten, Afrika, Oceanië, Wereldwijd
Type Business: Fabrikant
Merken: CLTF Aantal werknemers: 200~400
Jaarlijkse omzet: 20000000-35000000 Opgericht Jaar: 2000
Export pct: 80% - 90%
Fabrieksreis > Kwaliteitscontrole >
Inleiding

Co. van de de Vlieg Grensoverschrijdend die E-commerce van Hunan ChaLong, Ltd, in 2000, de uitvoerige onderneming van A gewijd aan het onderzoek, de productie en de groothandel van het pak van de Lithiumbatterij, zonnemachtsproducten wordt gevestigd.

Met een groep professioneel en technisch personeel in Li-Ionenbatterijpak en zonnemachtsproducten, ChaLong-heeft de Vlieg sterke technische kracht, sterke productontwikkeling en productiecapaciteit.

 

Met het belangrijke niveau op het gebied van het PAK van de lithiumbatterij in China, ChaLong-heeft de Vlieg vele uitvinding en gebruiksmodeloctrooien, verkregen en R&D en de productie van speciale lithium-ionenbatterijen en de reservemacht voor speciale doeleinden in sommige belangrijke nationale projecten ondernomen. Wij hebben heel wat gepersonaliseerde ontwerp en product productie voor vele verschillende klanten in binnen- en buitenland verstrekt.

Elk van onze producten hebben strikte kwaliteitsborging en de goede naverkoopdienst, die hoogst worden weerspiegeld en door binnenlandse en buitenlandse gebruikers geëvalueerd. Onze producten zijn geschikt voor de defensieindustrie, communicatieapparatuur, machtsopslag, elektrische voertuigen met lage snelheid, AVG-systeem, ondergrondse mijnbouw en andere industrieën.

 

Met het concept het „harde werk en people-oriented“, ChaLong-dient de Vlieg oprecht de stroom, de mededeling, de militaire en elektrisch voertuigindustrieën. Wij zullen nieuwe producten lanceren, productkwaliteit blijven verbeteren, en tot het verstrekken van groene energie en het creëren van het groene leven met de veiligste, betrouwbaarste en betaalbare krachtige producten bijdragen.

China Hunan ChaLong Fly Cross-border E-commerce Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 0

 

Geschiedenis

1. Bedrijfopdracht:
Verstrek de beste oplossing volgens klantenvereisten en plaatsvoorwaarden omwille van gebruikers.

 

2. Bedrijfvisie:
Neem klant aangezien het centrum, markt als gids neemt, product neemt aangezien de verbinding, one-stop oplossing verstrekt, de professionele leverancier in de industrie doet.

 

3. Bedrijf Bedrijfsfilosofie:
Teamspecialisatie: verzamel professionele en technische talenten om prima oplossingen te verstrekken.
◆Beheersproces: het beheer van het projectproces, details bepaalt succes of mislukking.
◆De dienstnormalisatie: gebaseerd op goed geloof, geëngageerd aan uitstekende projecten, winstreputatie en openbaar lof.

 

China Hunan ChaLong Fly Cross-border E-commerce Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 0

China Hunan ChaLong Fly Cross-border E-commerce Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 1

Dienst

De Chalongvlieg is een deskundige lithium ionenbatterijcellen, batterij cathod materiaal en pak van de lithium omvat het ionenbatterij, de lithium ionenbatterij hoofdzakelijk NCM, worden LiFePo4, LiCoO2, LiMnO2, onze batterijproducten wijd toegepast in de Li-ionenbatterijen van EV, het type van Opslagmacht batterijen, Zonnebatterij, Telecommunicatiemacht, Elektrisch voertuigbatterij, draagbare voeding.


Wij kunnen de gehele oplossingen van het batterijpak van het materiaal van de batterijkathode, batterijcellen, het elektrische pak van de vehilcebatterij en energ opslagsystemen voor uw verstrekken.

China Hunan ChaLong Fly Cross-border E-commerce Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 0

De voorpoort van Chalong-Vliegfabriek

 

China Hunan ChaLong Fly Cross-border E-commerce Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 1

Keurig Georganiseerd Pakhuis

 

China Hunan ChaLong Fly Cross-border E-commerce Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 2

Brandkast & Veilig

 

Ons Team

China Hunan ChaLong Fly Cross-border E-commerce Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 0China Hunan ChaLong Fly Cross-border E-commerce Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 1China Hunan ChaLong Fly Cross-border E-commerce Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 2China Hunan ChaLong Fly Cross-border E-commerce Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 3

Neem contact op met ons

Ga Uw Bericht in

amanda_yang@chalongfly.com
+8618807418997
86-18807418997
+8619397891561
86-18807418997